Следвайте Гласове в ТелеграмАмал Клуни, съпругата на холивудската звезда Джордж Клуни,

...
Следвайте Гласове в ТелеграмАмал Клуни, съпругата на холивудската звезда Джордж Клуни,
Коментари Харесай

Амал Клуни събирала доказателства срещу Нетаняху

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Амал Клуни, брачната половинка на холивудската звезда Джордж Клуни, е събирала доказателства против премиера на Израел Бенямин Нетаняху. 

В понеделник Международният углавен съд в Хага издаде заповед за арест на израелския министър председател поради военни закононарушения и закононарушения против човечеството, осъществени в Ивицата Газа.

Клуни приветства решението на МНС. Известната адвокатка по правата на индивида съобщи, че преди повече от четири месеца прокурорът на Международния углавен съд Карим Хан се е обърнал към нея, с цел да помогне в оценката и събирането на доказателствата, написа Би Би Си. 

„ Като юрист по правата на индивида в никакъв случай няма да приема, че животът на едно дете има по-малка стойност от този на друго ", споделя тя.

„ Не одобрявам, че който и да е спор би трябвало да е отвън обсега на закона, нито че който и да е причинител би трябвало да е над закона. Затова поддържам историческата стъпка, която прокурорът на Международния углавен съд предприе, с цел да въздаде правдивост на жертвите на зверствата в Израел и Палестина. "

Инфо: " 24 часа "

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР